Arbeidsrecht
Arbeidsrecht

Op 1 april 2022 stopt SBO/ZZP na 23 jaar met haar juridische diensten aan zelfstandig ondernemers zonder personeel. Ben Kloostra, de inmiddels 80 jaar oude oprichter van SBO/ZZP, geeft aan blij te zijn in Ondernemersjuristen een partij te hebben gevonden die de kwaliteit van juridische diensten aan zijn leden voortzet en kan garanderen.

Sinds 1998 biedt SBO/ZZP haar leden juridische hulp op allerlei gebieden. Een belangrijk onderdeel was daarbij de incasso van onbetaalde vorderingen. Naast collectieve inkoop van diverse diensten en producten was de kern van de dienstverlening vooral het bijstaan van de leden met raad en daad.

Over deze overname geeft Ben Kloostra aan: “Wij hebben er alle vertrouwen in, dat Ondernemersjuristen, precies zoals wij dat al die jaren hebben gedaan, de belangen van ZZP’ers goed zullen behartigen, door het geven van juridische hulp en advies. Ondernemersjuristen is namelijk een partij die precies aansluit bij de wensen en eisen van onze leden.”

De overname van de leden van SBO/ZZP past naadloos bij de ambitie van Ondernemersjuristen. “Wij willen de meest toegankelijke juridische dienstverlener voor het MKB en ZZP’ers zijn. Tijdens het overnameproces hebben wij van de heer Kloostra nog beter geleerd wat er leeft bij ZZP’ers. Dat nemen we in onze dienstverlening zeker mee,” aldus Ben Ferwerda van Ondernemersjuristen.

Alle leden van SBO/ZZP ontvangen binnenkort meer informatie over deze overname. Maar voor meer informatie kunt u nu ook al direct contact opnemen met Ondernemersjuristen;

Tel.      085 222 79 20

Email   vragen@ondernemersjuristen.nl

Leave a Reply