Het MKB Rechtshulpplan

Direct Aanmelden

Binnen 24 uur alles geregeld

Onnodige risico’s

Welke risico’s loopt u?

Veel ondernemers zijn niet gedekt voor juridische geschillen. Het risico wat u als ondernemer loopt zijn flinke kosten, mocht zich een juridisch geschil voordoen. U kunt als ondernemer met veel verschillende juridische conflicten te maken krijgen. In veel van deze gevallen is juridische informatie nodig en soms zelf hulp als u naar de rechtbank stapt.

70% van de ondernemers is niet gedekt voor juridische geschillen en komt in de problemen als deze problemen zich voordoen. 75% van de ondernemers komt jaarlijks zelfs twee keer met juridische geschillen in aanraking en ziet zich geconfronteerd met hoge juridische kosten. Van de ondernemers die zich wel hebben gedekt kan 95% meer dan 25% besparen.

Wij kunnen hierbij helpen!

Van de ondernemers is niet gedekt tegen juridische problemen

Van de ondernemers komt jaarlijks in juridische problemen.

Van de ondernemers die wel zijn gedekt kan meer dan 25% besparen

De oplossing:

Het MKB Rechtshulpplan

De abonnementen van Ondernemersjuristen zijn dé oplossing voor elke ondernemer die zijn juridische zaken goed op orde wenst te hebben zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

Een uitgebalanceerde oplossing voor iedere ondernemer als het gaat om juridische ondersteuning en advisering. Of het nu gaat om incasso, contracten, aansprakelijkheid, huurproblemen of problemen met ingehuurd personeel, Ondernemersjuristen biedt een dienstverlening waarmee de zaak écht uit handen wordt genomen.

Standaard in het MKB Rechtshulpplan

  • Debiteurenbeheer + Incassodienst
  • Controle op contracten en algemene voorwaarden
  • Risico-scan nieuwe samenwerkingen en DBA-overeenkomsten
  • Correspondentie bij juridische geschillen
  • Onbeperkt telefonisch- als ook schriftelijk advies
  • Pro-actief meedenken om juridische geschillen te voorkomen
  • Een persoonlijke jurist die uw onderneming kent

De abonnementen zijn dusdanig samengesteld dat het beantwoordt aan de vragen en behoeften van elke ondernemer terwijl overbodige dekking en onnodige randzaken achterwege worden gelaten. Met een pro-actieve benadering, korte lijnen en heldere afspraken dringt Ondernemersjuristen snel door tot de kern van de zaak en kan de ondernemer zich richten op zijn/haar eigen onderneming.

Deskundige juridische ondersteuning door Ondernemersjuristen, uw juridische partner is nog nooit zo dichtbij geweest.

Waarom kiezen voor Ondernemersjuristen?

Meer info?

Terugbelverzoek

Vul uw telefoonnummer in en word binnen 2 uur teruggebeld.