Rechtshulp

Rechthulp voor een vast bedrag per maand

Inclusief hulp bij de 5 belangrijkste rechtsgebieden

Het recht verandert continu. Daarom is het goed om een ervaren juridisch specialist in de arm te nemen. Ondernemersjuristen staat ZZP’ers en MKB-ondernemingen in alle relevante rechtsgebieden. Wij adviseren niet alleen, maar helpen u met een praktische oplossing van uw probleem.

Wat zit er in arbeidsrechthulp?

Wij helpen ondernemers bij:

Voor ZZP’ers is arbeidsrecht voornamelijk van belang wanneer u niet als ZZP’er wordt aangemerkt. Ondanks dat er een overeenkomst van opdracht is gesloten kan u als ZZP’ers als werknemer worden beschouwd. Met alle gevolgen van dien.

De best bereikbare juristen van Nederland

Toegankelijk, transparant en betaalbaar

Ondernemersjuristen onderscheidt zich van advocatenkantoren en andere juristenkantoren door toegankelijk juridisch advies aan te bieden. Wij communiceren in begrijpelijke taal en wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

24/7 dossier toegang

Bij ons heeft u 24/7 online toegang tot uw dossier. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken in uw zaak.

Voordelen van het ondernemers abonnement

Voor een vast bedrag per jaar krijgt u onbeperkt juridisch advies. Maar er gelden meer voordelen aan het abonnement.

ZZP

365,-

per jaar
 • Speciaal voor ZZP
 • + onbeperkt juridisch advies
 • + gratis incassoservice
 • + uurtarief bij gerechtelijke procedures € 85,00
 • + kostenmaximalisatie bij de aangesloten deurwaarder: max € 250,00
Aanvragen

MKB

730,-

per jaar
 • Speciaal voor MKB (tot 5 medewerkers)
 • + onbeperkt juridisch advies
 • + gratis incassoservice
 • + uurtarief bij gerechtelijke procedures € 85,00
 • + kostenmaximalisatie bij de aangesloten deurwaarder: max € 250,00
Aanvragen

Voordelen arbeidsrechthulp

Voor een vast bedrag per jaar krijgt u onbeperkt juridisch advies en kunt u er op vertrouwen grip te hebben op belangrijke zaken. Denk hierbij aan:

Arbeidsovereenkomsten

De vereiste inhoud van arbeidsovereenkomsten is aan verandering onderhevig. Wij zorgen ervoor dat u bij elke wetswijziging een arbeidsovereenkomst krijgt die up-to-date is.

Niet alleen de inhoud van de arbeidsovereenkomst, maar vooral de uitvoering is van belang. Het komt regelmatig voor dat ZZP’ers met wie u een overeenkomst van opdracht heeft gesloten na beoordeling van een rechter tot als arbeidsovereenkomst wordt aangemerkt. Wij helpen u om dit te voorkomen.

Vaststellingsovereenkomsten

Vaststellingsovereenkomsten worden opgesteld om de afspraken tussen de werkgever en werknemer vast te leggen bij het uittreden van een werknemer. Als afspraken niet of niet volledig worden vastgelegd kan dit gevolgen hebben als een werknemer zich op een onvolledigheid beroept.

Onze specialisten zorgen voor maatwerk vaststellingsovereenkomsten waar geen speld is tussen te krijgen.

Niet functionerende werknemer

U heeft een niet functionerende werknemer waarvan u afscheid wilt nemen. Dat kan niet zomaar. Achteraf blijkt vaak dat werkgevers onvoldoende dossier hebben opgebouwd om de werknemer te ontslaan. De extra kosten die dit tot gevolg hebben wegen niet op tegen het vooraf laten toetsen van het dossier van de werknemer.

Begeleiding reorganisatie

Als er een reorganisatie plaatsvindt is dit noodzaak. Ondernemersjuristen begeleid ondernemers van A tot Z in dit traject en helpt u als ondernemer met het vloeiend verlopen van dit pijnlijke traject.

Door onze goede begeleiding zorgen wij ervoor dat u aan de wettelijke vereisten voldoet en dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Aanvragen ondernemersjuristen abonnement

Slimme keus, jij wilt onbeperkt ondersteunt worden. Vul het formulier in en wij nemen contact op om het contract door te spreken.

Alle rechtsgebieden van het ondernemersjuristen abonnement

Voor een vast bedrag per jaar krijgt u onbeperkt juridisch advies op de volgende gebieden:

 • Contractrecht
 • Arbeidsrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Aansprakelijkheidsrecht
 • Huurrecht
 • Insolventierecht

Inclusief Incassodienst

85% van de ondernemers komt in aanraking met opdrachtgevers die niet willen of kunnen betalen. Met de incassoservice van Ondernemersjuristen is de oplossing dichtbij huis.

Binnen 24 uur heeft jouw opdrachtgever onze aanmaning op de mat liggen en garanderen we je dat er schot in de zaak komt. In 8 van de 10 gevallen weten we zelfs binnen 10 dagen jouw vordering te incasseren.